2024. május 04. szombat
Mónika és Flórián napja

A szláv pasik az új latin szívtiprók

A latin-amerikai macsók ideje lejárt, a mai kor férfiideáljának már egyértelműen az izgalmas külső jegyekkel megáldott szlávok tekinthetők. Ember legyen a talpán, aki férfias vonásaiknak, nyers erőt sugárzó temperamentumuknak és tónusos izomzatuknak ellen tud állni. Való igaz, hogy a keleti, nyugati és déli szlávok nagyon sokfélék, de egy dolog mégis közös bennük: őrülten szexik! Nézzük, mennyire!

David Duchovny

Az X-akták és a Kaliforgia ünnepelt sztárja, David Duchovny igazi csemege a szemnek. Markáns vonalait ukrán édesapjától örökölte. Mikhaillel közös karrierpontjuk, hogy mindketten alakították a kultikus Carrie Bradshaw partnerét, David Carrie középiskolai szerelmét formálta meg. A kétszeres Golden Globe-díjas színészt 2008-ban egy magyar teniszoktatónővel, Pakay Edittel hozták össze, ami veszélybe sodorta házasságát, de végül sikerült tisztáznia magát. Davidet az amerikai People Magazine a világ 50 leggyönyörűbb embere közé választotta.4328.jpg

 

Zac Efron

Sokan nem is gondolnák, de a babaarcú sármőr, Zac Efron nyugati szláv felmenőkkel rendelkezik. Nevét a lengyelországi zsidó apai nagyapjától, Zachary-től örökölte. A 27 éves színésznek a nemzetközi sikert 2006-ban a Szerelmes hangjegyek hozta meg, de találkozhattunk már vele a Hajlakk, a Charlie St. Cloud halála és élete vagy a Szerencsecsillag c. filmekben is. Igéző kék szemével és kockás hasával mindig megfogta a lányokat, az egzotikus szépséggel, Vanessa Hudgens-szal négy évig voltak együtt.

2007-ben az Empire Magazine beválogatta a 100 legszexibb filmcsillag közé. A magyar közönség legutóbb a Miénk a világ című moziban láthatta feltörekvő kaliforniai DJ-ként.

 4325.jpg

Paul Wasilewski

A lengyel szülők gyermekeként napvilágot látott Paul Wasilewskit leginkább a Vámpírnaplókból ismerhetjük. A krisztusi korban járó, jéghokiban is jeleskedő színész szorgalmasan ápolja gyökereit, folyékonyan beszél lengyelül, 2005-ben azonban a családja jóváhagyásával, a könnyebb ejtés érdekében Wesley-re változtatta családnevét. 2011 és 2013 között a szintén a Vámpírnaplókban játszó Torrey DeVittoval élt házasságban.

Paulra a Zabhegyező című regény óriási hatást gyakorolt, elmondása szerint a könyv olvasásával érett fiúból férfivá. Valljuk be, egészen vonzó férfivá!

 

Mikhail Baryshnikov4322.jpg

Mikhail Baryshnikovot Carrie Bradshaw orosz pasijaként örökre szívünkbe zártuk a cuki akcentusával és elképesztő alkotói vénájával. Mikhail nem csak a Sex és New Yorkban éli a művészek életét, hanem a valóéletben is, a kisfiúsan aranyos, mégis ízig-vérig férfit a balettvilág egyik kiemelkedő ikonjaként tartják számon. 

A táncosként, színészként és producerként dolgozó Mikhail elismeri magáról, hogy erős karizmával bír, azt azonban kikéri magának, hogy szexszimbólum lenne. Ehhez azért nekünk is lenne pár szavunk! Nézzétek, milyen fantasztikusan táncol, olyan, mint egy gazella a színpadon: https://www.youtube.com/watch?v=N8__iRsxG_A

 

Goran Visjnic

4326.jpgA legtöbb nő számára minden bizonnyal ismerősen cseng a Vészhelyzetben szereplő oroszlánszívű Dr. Kovac, a horvát Goran Visjnicnak neve. Nők millió rajonganak Goranért, és ez alól még a pop nagyasszonya, Madonna sem kivétel, aki ragaszkodott hozzá, hogy a Power of Goodbye klipjének férfi főszerepét az ellenállhatatlan színész formálja meg. Goran tényleg minden nő álma. Amellett, hogy fantasztikus a képernyőn, végtelenül bátor hazafi is. 18 évesen bevonult az akkori Jugoszláv hadseregbe, ahol ejtőernyősnek képezték ki, 1991-ben pedig Szlovénia területén harcolt a szerb erők ellen. A rettenthetetlen horvát szívtipró ezzel némileg lekörözte a mezőnyt. Goran jelenleg az AXN-en futó Crossing Lines – Határtalanul című sorozat 3. évadában hódít olasz nyomozóként.