2024. április 24. szerda
György és Debóra napja

Már lehet foglalni a 9. Étterem Hétre!

Ínyenceknek és kíváncsiaknak: megkezdődött az asztalfoglalás az október 12. és 18. közötti 9. Étterem Hétre. A rendezvény keretében a résztvevő több mint 100 felső- és középkategóriás budapesti és vidéki étterem kedvezményes áron kínál minőségi vacsora- és ebédmenüt.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland étteremhét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot. Eddig csaknem 120 hazai étterem csatlakozott az idei eseményhez.

 4015.jpg

Kulináris kéjutazás fix áron

Több mint 80 budapesti TOP étterem, valamint debreceni, miskolci, veszprémi, pécsi, szegedi és Balaton-környéki vendéglátóhelyek kínálják étkeiket az októberi rendezvény keretében. A vendégek a szokásoknak megfelelően három fogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthatnak 3300 forintos áron, az úgynevezett prémium menüt pedig - az étterem-lista oldalán piros színű, "DiningCity Csillaggal" megjelölt helyeken - 4900 forintért ehetjük.

 

Az érdeklődők kipróbálhatják tehát a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó vendéglátóhelyek kínálatát is kalkulálható, fix költségek mellett. A prémium menük különleges minőségét több kiváló, Michelin-ajánlással is rendelkező étterem fémjelzi.

 

A kínálat széles körű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem.

 

Csak online foglalással!

Kiss Zoltán, az étterem hetet szervező DiningCity.com munkatársa elmondta, hogy idén újdonságként több kiválasztott étteremben egyedi borajánlattal, egy Disznókő Tokaji Kései Szüretből készült borkoktéllal várják a vendégeket.

 4014.jpg

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a vendégeket.Asztalt foglalni pedig kizárólag online, a www.etteremhet.hu oldalon lehetséges. Mivel a programban résztvevő éttermekben limitáltak a helyek, érdemes mielőtt kattintani.

 

Az étlapok elérése nagyon egyszerű: a főoldalon kell kiválasztani az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd az "Étterem keresése" gombra kattintva a nekünk legszimpatikusabb vendéglátóhelyet. A sikeres foglalásról e-mailben kapunk visszaigazolást. 

 

Mi van, ha mégsem?

Az asztalfoglalás nagyon egyszerűen online módosítható, illetve ha nem tudunk mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén online törölhető. Ezt érdemes megtenni, hátha más szívesen lecsap az így felszabaduló asztalra.

 

És ezt olvasta?

Ritmus a Facebookon

Legolvasottabb a rovatban