2024. május 09. csütörtök
Gergely napja

Naomi Campbell új szerepben

A szupermodell neve alatt olyan termékcsaládot hoznak létre, amelynek termékeivel üzletláncok jutalmazhatják majd hűséges vásárlóikat az aktuális marketingkampányaik keretében - hozta nyilvánosságra a TCC.

3340.jpgA Naomi Campbell márkanév alatt futó termékek között ékszerek, lakástextíliák, táskák és bőröndök lesznek majd elérhetőek. Emellett Naomi Campbell lesz a TCC Liora ékszerkollekciójának az arca is. A vásárlói hűségprogramok tervezésével és megvalósításával foglalkozó cég a Naomi Campbellt képviselő ügynökséggel írt alá szerződést, amely alapján a szupermodell neve alatt új termékcsaládot hoznak létre. A termékekkel üzletláncok jutalmazhatják majd hűséges vásárlóikat.

 

Így buzdítanak bennünket a vásárlásra

A vezető fogyasztói és szórakoztatóipari márkák mellett egy újabb olyan taggal bővül a globális vállalat partnereinek köre, amely jelentős vonzerőt jelent a kiskereskedelmi láncok vásárlói számára. Naomi Cambell vitathatatlanul a világ egyik legnépszerűbb szupermodellje, akinek a neve mára a stílus és csillogás szinonimájává vált.

 

"Meggyőződésünk, hogy a vásárlók mindent megtesznek majd, hogy az ugyanezeket a jegyeket hordozó exkluzív Naomi Campbell termékeket gyűjtsék. Várakozással tekintünk ezért kiskereskedelmi partnereinkkel való együttműködés elé, hogy olyan vásárlói hűségprogramokat valósítsunk meg, amelyek örömet okoznak a vevőknek, és arra ösztönzik őket, hogy még gyakrabban és még többet vásároljanak, miközben még hűségesebbé válnak az adott üzletlánchoz” - mondta Nagy Adrienne, a TCC magyarországi leányvállalatának kereskedelmi igazgatója a megállapodás kapcsán.

Ritmus a Facebookon

Legolvasottabb a rovatban